Hledáme hostesky a promotéry

Hledáme spolehlivé studenty a studentky VŠ z Olomouckého, Jihomoravského a Zlínského kraje (bydliště či studium nejlépe v Olomouci, Přerově, Prostějově, Brně, Břeclavi, Zlíně a Valašském Meziříčí), kteří mají zájem podílet se na projektu zaměřeném na podporu dalšího vzdělávání.

Koho hledáme? Hostesky/promotéry mající na starost provoz informačního stánku (rozdávání letáků, dotazníkové šetření).

Co nabízíme? Dlouhodobou zajímavou a smysluplnou brigádu (od března 2013 do října 2013), spolupráce na dohodu o provedení práce, odměna 160 Kč/hodina, tj. 1.280 Kč/den.

Co požadujeme? Příjemný vzhled, spolehlivost komunikativnost, časovou flexibilitu, schopnost přesouvat se v rámci kraje i do jiného města (jedná se o páteční odpoledne v termínu od března do října, tj. včetně prázdnin, potřebujeme zájemce vždy alespoň na 6–8 termínů po sobě), schopnost přesouvat se v rámci kraje i do jiného města (ne všechna místa jsou ve výše uvedených městech, dojezdové vzdálenosti jsou však voleny rozumně), nutnost v případě nemoci apod. zajistit za sebe náhradu (uvítáme např. dvě kamarádky, které se domluví, že zajistí více termínů po sobě).

V případě zájmu nás neváhejte okamžitě kontaktovat (Hana Fabíková, e-mail: hana.fabikova@www.aoacr.cz, tel.: 604 104 034).